Catering

Borrelschotel € 30,= (30 stuks)

kaas-ananas-gember

ham-ei

gevuld ei

stokbroodje filet

gevuld soesje huzaar

stokbroodje paling

roggebrood haring

Zalmsalade € 11,50 p.p.

gerookte zalm

crabsticks

haring

paling

hollandse garnalen

Huzarensalade € 8,50 p.p.

beenham

cervelaat

fricandeau

rauwkost garnering

Warme hapjes € 0,65,= p.st

bitterbal

loempia

kipnugget

mini bami

mini kaassoufle

Catering op locatie

Bij onze cateringdiensten op locatie draait alles om het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen, waar dan ook. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagsfeesten of andere speciale gelegenheden, wij staan klaar om uw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en uitstekende service.

Onze buffetten zijn een lust voor het oog en de smaakpapillen, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde gerechten die variëren van verfijnde hors d’oeuvres tot hartige hoofdgerechten en verrukkelijke desserts.

Voor liefhebbers van de traditionele barbecue-ervaring bieden we een uitgebreid assortiment aan, waarbij we de grill ter plaatse opwarmen en sappige hamburgers bakken recht voor uw ogen. De geur van gegrild vlees vermengt zich met de sfeer van uw evenement, waardoor een onmiskenbaar smakelijke ambiance ontstaat.

Of het nu gaat om een informele bijeenkomst in de achtertuin of een grootschalig evenement op een uitgestrekt terrein, wij zorgen ervoor dat uw cateringervaring op locatie perfect is afgestemd op uw wensen en verwachtingen.